This is a few of the things we do best

”Proffsiga wizzkids som verkligen skapar magi i allt de gör!”

Amalia Forsmark

”De är fantastiska personligheter som tar uppdraget att skapa magi med ljus, värme och social gemenskap för alla att ta del av.”

Carina Jonsson

”Helt fantastiska och njutbara ljusinstallationer! Vill se mer!”

Matilda Blomqvist

”Det är alltid lika mysigt att uppleva Magiclights projekt! De är höjdpunkterna under året och det känns verkligen som att de ger nytt liv till staden!”

Jennifer Nyström

”Följ flödet och se skapelserna som Magiclight gör. Det är en fröjd för besökare och för allas ögon att beskåda, med härlig fingertoppskänsla att hitta det där magiska med små enkla medel och inget tillkrånglat, och med passion att verkligen ge allt i taget uppdrag, ett litet team som är enkla att jobba ihop med och ständigt glada oavsett… Så vill ni piffa till det lite extra så kontakta dom omgående… Det gör vi..”

Jonas Carpenhammar – Ägare Dalecarlia Crew

”Tack för att ni är Ljusspridare i mörkret!”

Maria Mattsson

Tänk att få lyxen att njuta av genomtänkta väl placerade ljusinstallationer som inte bara skapar en känsla av mystik utan även gemenskap över generationer. Har haft turen att få besöka flera event där Magiclight Experience har installerat ljusinstallationer där jag tillsammans med nära å kära inte bara haft en underbar stund utan oxå skapat betydelsefulla minnen tillsammans.

Therese Helgesson

Fantastiskt vackert när Borlänge centrum blev upplyst av er!! Så stort tack för allt ert jobb att göra den mörka vardagen lite ljusare!

Andreas Hyttsten

Wow magiskt! Ska bli så roligt och spännande att få ta del av eran utsmyckning och kreativitet, ni är grymma!

Maria L.

Let´s make some magic