Magiclight Experience

Sara Jonsson

Sara har en bakgrund inom praktiskt ledarskap, turism, event- och festarrangör, dirigent för vuxen och barn körer och diverse service yrken så som hotell, restaurang som kock, hovmästare, serviceansvarig och restaurangchef. Hon har dessutom studerat evenemangsturism, destinationsutveckling, entreprenörskap inom turism, konsumentbeteende, ekonomi mm.

Dessa kunskaper har lagt grunden för vårat arbete att jobba på ett hållbartsätt inom organisationen så väl som en servisinriktad attityd och beslutsamhet att nå och även överträffa kundens initiala önskemål.

Vi på Magiclight Experience strävar alltid mot nya kreativa sätt att skapa våra konceptljussättningar och göra varje evenemang till något unikt.

Storytelling är något vi brinner för och är därför en central del i vårat arbete. Vi vill sammanfoga det gamla med nya innovationer och teknik.

Tillsammans med kunden är vi säkra på att vi kan skapa extraordinära och omvälvande upplevelse som skapar värde för människor.

Här är vad våra kunder och besökare tycker om oss:

Amalia Forsmark  

”Proffsiga wizzkids som verkligen skapar magi i allt de gör!”

Matilda Blomqvist 

”Helt fantastiska och njutbara ljusinstallationer! Vill se mer!”

Tänk att få lyxen att njuta av genomtänkta väl placerade ljusinstallationer som inte bara skapar en känsla av mystik utan även gemenskap över generationer. Har haft turen att få besöka flera event där Magiclight Exprience har installerat ljusinstallationer där jag tillsammans med nära å kära inte bara haft en underbar stund utan oxå skapat betydelsefulla minnen tillsammans.

Therese Helgesson

De är fantastiska personligheter som tar uppdraget att skapa magi med ljus, värme och social gemenskap för alla att ta del av. Det är något vi behöver i vår värld just nu. De fixar en heltäckande upplevelse något ingen annan på marknaden gör idag. De är ett personligt företag som gör det där lilla extra med värme och kärlek oavsett om det är utomhus eller inomhus.

Carina Jonsson

Den känsla dom förmedlar, kan man inte sätta ord på, den Måste upplevas! Kunskap och Kreativitet med fingertoppkänsla. Fortsätt med ert Fantastiska jobb!

Linda Olander

Fantastiskt vackert när Borlänge centrum blev upplyst av er!!😍 Så stort tack för allt ert jobb att göra den mörka vardagen lite ljusare.

Andreas Hyttsten

You´re MAGIC.

Jessie

Tack fina Magiclight för att ni sprider såå mycket glädje till små och stora! Mitt ord som passar bäst är… Waow!

Maria Mattsson

Snygg logga och namnet beskriver er verksamhet riktigt bra! Heja!

Experience Dalarna

Tack för finfint samarbete!

Petra Nahlén
Trevligt lov

Let´s make some magic