Tjänster

Gruvrået älskar när människorna ställer till med fest och lånar gärna ut sina lampor och konceptljussättningar till den som hon anser värdig.

Havsrået vet precis vad som behövs för att ge festen den perfekta stämningen genom konceptljussättning och ljusdesign arrangerar mer än gärna en fantastisk fest tillsammans med dig!

När skogsrået arrangerar ljussättningen din fest så kan du räkna med att hon kommer göra sitt allra bästa för att du och dina besökare ska få en magisk upplevelse!

Draken är ett girigt väsen som vill ha allt! När draken arrangerar din festival så vet du att det kommer bli extravagant!

Näcken är en livsnjutare men trivs ändå bäst vid sitt porlande vattendrag. Dock om man frågar så lånar han mer än gärna ut sina lampor och konceptljussättningar till ditt event!

Lyktgubben är en busig liten gubbe som älskar att arrangera roliga och färgstarka konceptljussättnings event tillsammans med dig. För att ge dina besökare inspirerande upplevelse!

Trollen vet precis hur ett riktigt bra event ska vara och sparar inte på krutet för att skapa ett magiskt event med konceptljussättning, rök och musik för att göra din och dina gästers kväll helt magisk!

Vill du göra något som inte finns bland våra produkter? Inga problem! Dreamcatcher gör det möjligt för dig att arbeta med oss för att skapa den upplevelsen som just du vill ha!

Let´s make some magic