Gruvrået

Gruvrået är ett ensamväsen som sällan lämnar sin mörka gruva där hon vakar över alla som vågar sig in och varnar den olycklige som befinner sig i grottan när ett ras är på väg att ske. Gruvrået visar sig oftast som en ovanligt lång och vacker kvinna och färgen på hennes klänning varslar över varför hon valt att visa sig då hon helst inte vill prata med människor. Trots detta har hon genom åren samlat på sig massor av roliga lampor som hon gärna lånar ut till den som ska ställa till med fest. Gruvråets fester välkomnar till en magisk kväll att skapa nya oförglömliga minnen på! För att låna gruvråets lampor till din fest gör du bäst i att under lyktans flackande sken skriva ett meddelande med ditt önskemål och sedan knacka tre gånger i en stor sten för att visa henne respekt.

Havsrået

Havsrået är ett ensamväsen som bor på havsbotten och råder över alla levande ting i havets alla vrår. Hennes hud är grön, hennes hår av sjögräs men ändå en obeskrivligt vacker kvinna som gärna lockar ned fiskare i havets djup. Ibland kan man emellertid se hennes havskor beta intill strandkanten för att sedan snabbt försvinna ner i havet igen om någon närmar sig. Själv besöker hon land enbart vid utvalda tillfällen för att ordna sina makalösa fester. Havsrået älskar att skapa en magisk stämning tillsammans med andra och hjälper gärna till och står för lampor och arrangemang. Skulle man vilja att havsrået lånar ut sina lampor och hjälper dig att arrangera din fest så gör man bäst i att skriva sin önskan i ett meddelande till oss och därefter kasta en brödbit i vattnet som en gåva till rået.

Skogsrået

Skogsrået är ett ensamväsen som råder över skogen och dess alla djur. Hon beskrivs som en underskön kvinna med långt svart hår och en rygg av murken bark. Skogsrået ses ibland ströva runt i sin skog och njuta av livet men möter man henne gör man bäst i att vända tröjan ut och in. Annars kan det hända, om hon så vill, att hon lockar dig djupt in i skogen och gör så att du aldrig vill hem igen. Men när skogsrået fixar din fest så kan du räkna med en oförglömlig kväll med magisk stämning för hon snålar inte med något! Hon fixar konceptljussättningar, lampor, rök och musik. Skulle man vilja att skogsrået arrangerade en av sina makalösa fester, gör man rätt i att under ett träd skriva ett meddelande till oss och därefter sedan lägga en liten matbit på en stubbe som en gåva till skogsrået.

Let´s make some magic